Botigues Virtuals

La seva botiga virtual a la xarxa, sense sorpreses, amb garanties, tecnologia contrastada i un equip de professionals experimentat en el sector

Ideal per a aquelles empreses amb una gamma àmplia de productes i serveis. Per a empreses orientades 100% al client, que vulguin captar clients i/o usuaris mostrant la seva millor imatge a Internet, la seva publicitat i una zona de venda en línia utilitzant el seu web com a forma habitual de comunicació amb els seus clients.

En aquest tipus de pàgines web es mostra principalment el llistat de productes o serveis que es volen oferir, ordenats per preus, marques, etc. i amb cerca per paraules oferint d’aquesta manera diversos serveis:

Permet vendre productes de la seva empresa amb detall en fotografia i característiques, oferint estalvi en costos comercials.

Permet un manteniment extern nul, ja que la pàgina està preparada per poder ser actualitzada de forma fàcil i senzilla des de qualsevol lloc, negoci o casa, sempre que hi hagi una connexió a internet.

Permet gestionar des de qualsevol lloc amb connexió a Internet, el llistat de clients, factures, comandes de cada client i inventari d’articles. Permetent també generar informes d’historials, comandes sol·licitades o productes venuts.

Els seus clients podran realitzar compres a través del web, comprovar diàriament productes o serveis nous, realitzar pressupostos i consultar les característiques dels productes existents de forma ràpida i senzilla, amb només connectar-se a la web sense necessitat de desplaçar-se o trucar per telèfon.

Els pagaments es podran realitzar per contrareembors, transferència bancària… Un cop realitzada la compra comprador i venedor rebran notificacions acreditant el bé adquirit.

Solucions Completes

Xifres i experiència d'empresa especialitzada en màrqueting i disseny web.