Certificat Seguretat SSL

Per què el client necessita un Certificat de Seguretat SSL?

Moltes contractacions on- line no es realitzen en l’últim moment quan els clients consideren el risc potencial d’introduir les dades de la targeta de crèdit o qualsevol altra informació personal o quan hi ha algun dubte sobre si és segur l’intercanvi o enviament de dades d’un lloc web.

Utilitzant el SSL (Secure Sockets Layer) de Camaltec, basat en el protocol de seguretat d’Internet més avançat de l’actualitat, vostè i els seus clients s’asseguren que qualsevol comunicació online és totalment segura mentre s’està transmetent la informació.

Assegurar la transmissió d’informació en les seves transaccions comporta beneficis obvis en mostrar als seus clients que la seva gestió on-line és de total confiança i per descomptat ofereix una imatge de gran serietat i compromís.

Un Certificat de Seguretat Web SSL esdevé essencial que una empresa vol:

  • Oferir transaccions segures.
  • Garantir la privacitat de la informació.
  • Protegir la informació durant el procés de transmissió de dades entre l’usuari i el servidor.

Per tal motiu, si vols que la informació dels teus clients sigui totalment privada i confidencial, un Certificat de Seguretat Web SSL és l’única forma d’assegurar als teus clients que no s’exposen a cap risc a l’enviar dades a través de la xarxa.

Els clients on-line estan lliures de qualsevol risc associat a la compra a través d’Internet o l’enviament de les seves dades personals, de qualsevol intercepció de les seves dades per part de persones no autoritzades.

Utilitzant els certificats de seguretat de Thawte de Serviweb, els clients sabran que estan treballant amb una empresa o organització la seguretat pel que fa a enviament de dades i / o transaccions on – line està totalment verificada i assegurada.

Que proporciona un Certificat de Seguretat Web SSL?

Mitjançant la instal·lació d’un Certificat de Seguretat SSL adquirit a través de Camaltec, qualsevol informació enviada al seu servidor és encriptada, impossibilitant la seva intercepció o robatori.

A més mostra la identitat de l’ individu o empresa responsable del lloc web i el nom de l’autoritat independent que ha verificat aquesta identitat (Thawte en aquest cas).
El Certificat de Seguretat es connectarà a través de 128 bits, 56 bits o 40 bits depenent de la capacitat del navegador del client.

Preu: 400 €/Any

Crea franquícia Camaltec ara

Camaltec posa a la teva disposició les seves franquícies modulars, intel·ligents i adaptades a totes les necessitats, per a qualsevol tipus de localitat, província, país o especialització relacionada amb els serveis tecnològics.