Desenvolupament Apps

Disseny i desenvolupament d’aplicacions mòbils

Els dispositius mòbils, cada dia, ocupen un lloc mes important en la nostra vida, mes de 900 milions d’usuaris utilitzen dispositius Android diàriament.

No només utilitzem els mòbils per comunicar-nos, sinó que ja els fem servir per veure informació, catàlegs o requerir serveis especialitzats d’una manera senzilla a través d’ells amb un simple cop de mà.

Des Camaltec l’ajudarem a fer-se un buit en aquests dispositius en un procés transparent per a vostè, els nostres especialistes li aniran aconsellant i mostrant els diferents camins i solucions adaptats a la seva empresa ja sigui que necessiti una app per promocionar els seus productes o una app per poder gestionar la informació de la seva empresa, sigui on sigui, còmodament des del seu telèfon mòbil.

Des tan sols 500€ * podrà tenir la seva app llista, en tan sols uns dies tindrà a punt una aplicació d’aquestes característiques.

Des de 1000 € * podrà tenir una app com La meva Advocat Virtual, completament personalitzada i amb suport d’informació darrera.

Una aplicació requereix d’un procés complex de creació, es necessita un equip de dissenyadors i un equip de programadors especialitzats per desenvolupar-la. En Camaltec comptem amb un equip de desenvolupadors amb més de 14 anys d’experiència en la programació.