Empresa

Camaltec és una empresa especialitzada en la prestació integral de serveis per Internet, amb més de 10 anys d’experiència internacional, oferint a particulars, professionals, pimes i grans empreses totes les seves solucions i recursos que necessiten per a una presència a la xarxa efectiva i segura, al millor preu.

Oferim tots els serveis que la seva presència a Internet pugui necessitar: registre de noms de domini, allotjament, correu electrònic, disseny web, alta en cercadors, missatgeria sms, etc., totes les seves necessitats en la xarxa adaptades a cada client amb la millor relació qualitat / preu.

En Camaltec assessorem personal i gratuïtament als nostres clients sobre les solucions més adequades a les seves necessitats, des del registre d’un domini i la creació dels seus comptes de correu, a la creació de pàgines web, campanyes de promoció online o desenvolupament d’aplicacions.

Volem que conegui les oportunitats que Internet li ofereix, així com permetre-li utilitzar la xarxa com una eina més en la seva activitat diària ajudant-lo a captar clients, fidelitzar-los i treballar amb això. No ho dubti, aprofiti aquesta ocasió.