Micropagaments SMS

Hi ha una nova fórmula per generar més ingressos per continguts en les vostres webs, a través de micropagaments SMS. Té molts avantatges tant per Webmasters com per a l'usuari.

SEPOMO SMS és una eina a la teva disposició per començar a generar ingressos ràpidament en gairebé qualsevol web. Es pot utilitzar per cobrar per continguts, accés, serveis etc.

Amb tot això, unit al fet que és un servei sense cap cost per al lloc web, és molt possible que es converteixi en un dels mecanismes de pagament més populars de la Xarxa.

Descripció de l'servei

Quan el visitant punxa en el link de el contingut, apareix un Pop-Up demanant-li una clau d’accés i li explica que aquesta s’aconsegueix enviant un SMS a un número de telèfon amb un text.

En 10 segons SEPOMO li genera i retorna aquesta Clau per SMS al seu mòbil i amb ella només ha de teclejar-la en la pàgina. Un JavaScript (que se us proporciona) s’encarrega de verificar amb SEPOMO si la Clau és vàlida. Si ho és, se li serveix el contingut a l’usuari.

A canvi SEPOMO genera el detall i paga les comissions totals a la fi de cada mes, que són molt competitives. (Veure taula de comissions)

SEPOMO també proporciona accés al seu sistema de registres de Transaccions en temps real i 24 × 7, perquè el procés sigui totalment transparent.

Pots començar ara mateix. Dóna’t d’alta aquí.

Alguns consells per aprofitar els micropagaments

Cobrar just a l’servir el contingut i no abans:

L’experiència de SEPOMO és que quan a l’usuari se li demana que pagui per avançat, per alguna cosa que encara no sap bé si voldrà, hi ha un alt grau de rebuig. L’efectivitat és molt més gran quan se li demana a l’usuari que pagui amb un SMS just quan hi hagi seleccionat el que vol veure / descarregar / etc .. En aquests casos a l’usuari mitjà d’Internet no li fa mal pagar i la gran majoria ho fa sense posar pegues, ja que el seu hàbit de pagar per productes i serveis com al món “normal” segueix intacta. També és important ressaltar que hi ha un alt percentatge d’usuaris que paguen per contingut, encara que aquest es trobi disponible gratis en un altre lloc, simplement perquè els és més convenient.

Disposar d’una àrea de Continguts Premium:

El sistema de SEPOMO permet cobrar un o diversos cops en la vostra web per continguts diferents. Si us preocupa perdre part del vostre trànsit per cobrar pels serveis que els usuaris consideren estàndards, recomanem crear una àrea / canal de contingut “Premium” on estiguin els continguts / serveis més apetitosos i pels quals penseu que si pot haver-hi un% de visitants que paguin per això. D’aquesta manera evitareu un potencial rebuig i podeu anar provant i veient quin tipus de continguts són realment els més aptes per a l’àrea cobrament.

Alta al servei

Si la teva web té certa qualitat i ofereixes algun recurs útil, segur que hi ha maneres molt interessants per millorar la rendibilitat del teu lloc per mitjà de missatges SMS. Dóna’t d’alta omplint el següent formulari.

Crea franquícia Camaltec ara

Camaltec posa a la teva disposició les seves franquícies modulars, intel·ligents i adaptades a totes les necessitats, per a qualsevol tipus de localitat, província, país o especialització relacionada amb els serveis tecnològics.