El nostre objectiu és fer-te créixer

Posicionament Web

El posicionament en cercadors (SEO) és l’estratègia més eficaç per rendibilitzar el teu negoci a Internet .

Posicionament SEO

El posicionament en cercadors (SEO) consisteix a adaptar una pàgina web conforme a les directrius dels cercadors (seguint la seva normativa) i augmentar d’aquesta manera la seva popularitat a Internet perquè aparegui en les primeres posicions dels resultats naturals, després d’una recerca relacionada amb els productes o serveis que el web comercialitza.

La nostra meta és aconseguir que cada client incrementi el potencial del seu negoci a la xarxa per mitjà del posicionament , que fa que la pàgina web sigui trobada en les primeres posicions dels cercadors.

Inici

25 mes
 • 1 criteri

Bàsic

50 mes
 • 2 criteris

Bronze

100 mes
 • 5 criteris

Plata

150 mes
 • 15 criteris

Moltes empreses ens avalen

20 anys donen per a molt. Han confiant en nosaltres.

Posicionament SEM

Aprofita els serveis d’enllaços patrocinats, el mitjà de publicitat més rendible del moment.

MÀXIMA MESURA: La seva oferta arribarà a milions d’usuaris d’Internet en el precís instant en què busquen el teu producte o servei a tot el món.

BAIX COST: Només pagues per visita (pagament-per-clic) , la impressió en pantalla és gratis , el que implica un retorn d’inversió (ROI) més alt comparat amb els mitjans tradicionals de publicitat.

RESULTATS IMMEDIATS: Els anuncis es mostren en el moment oportú, i ofereixen accés a la seva pàgina web en un sol clic, el que facilita la resposta directa, com p . ex. una compra o sol·licitud d’informació, etc. La probabilitat de conversió és molt alta – 3 de cada 4 compres en línia van precedides d’ una recerca.

TOTAL FLEXIBILITAT: Pots reaccionar a situacions canviants del mercat i adaptar el teu campanya de màrqueting a la demanda actual. Adwords també és idoni per promocionar esdeveniments o ofertes especials.

ABSOLUT CONTROL: Pots determinar el teu pressupost diari i mensual que mai es superarà . A més disposes d’estadístiques actualitzades per part de nosaltres i de la teva webmaste

¿Què inclou el nostre servei d’enllaços patrocinats?

Revisió del web del client i identificació de les oportunitats del negoci fins i tot la identificació de clients potencials, avantatges competitius, anàlisi de la competència, etc.

 • Disseny i creació de les campanyes publicitàries online en castellà , anglès o alemany. Identificació de les paraules clau rellevants per al teu negoci sense limitacions de quantitat, redacció d’anuncis segons les normes editorials d’AdWords per tal de generar el màxim nombre de clics, elecció de les pàgines de destinació a fi de maximitzar les conversions desitjades.
 • Anàlisi i optimització de la campanya. Ajustos periòdics dels costos per clic, paraules clau, etc. Ocupació de les nombroses eines de Google per maximitzar el rendiment de la teva inversió.
 • Informació permanent. Informes mensuals. Suport telefònic o per email a càrrec de tècnics certificats per Google.

Mini

30
 • Fins a 200€ de pressupost

Base

15 %
 • De 201€ fins a 4.999€ de pressupost

Plus

12 %
 • De 5.000€ fins 9.999€ de pressupost

Plus +

10 %
 • Més de 10.000€ de pressupost