SEO Marca Blanca

Converteix-te en un Consultor SEO de la mà de Camaltec

Camaltec posa a la seva disposició un conjunt d’eines, estratègies, coneixements i formació amb la finalitat de convertir-lo en un professional SEO, amb tota la formació i eines que necessita per desenvolupar l’activitat.

¿Vols convertir-te en un professional SEO?

Li oferim les millors eines del mercat a nivell de gestió de clients i captació. Amb les nostres estratègies de captació de clients aconseguirà arribar als objectius marcats.

El SEO o posicionament web en constant evolució precisa d’una formació i coneixements actualitzats . Camaltec s’encarrega d’informar- i formar- amb totes les novetats que van sorgint en el mercat SEO . Aquesta mateixa evolució fa amb caràcter de necessitat, la utilització de professionals SEO a les empreses per millorar el posicionament de les seves web a Google.

Totes les empreses que travaven amb la seva pàgina web, coneixen la necessitat d’estar ben posicionats, i això ho aconsegueixen mitjançant el SEO, a través dels professionals o agències SEO.

En el conjunto de herramientas que presenta Camaltec, estas son las mas significativas:

  • Informes SEO Marca Blanca
  • Anàlisi de paraules clau i consultor especialitzat
  • Control de posiciones regularmente
  • Control de posicions regularment
  • Formació contínua

¿En qué consiste el SEO Marca Blanca de Camaltec Ibérica?

Senzillament en què vostè pugui oferir el servei de posicionament web en cercadors als seus clients amb el suport d’una empresa important del sector i amb tota la formació necessària. A uns preus molt rendibles per a vostè i amb una alta rendibilitat.

La Marca blanca implica que Camaltec mai tracta amb el client final i si ho fa és per un acord previ amb vostè . Per tant vostè és la cara de es negoci i l’interlocutor amb Camaltec . Camaltec ofereix la possibilitat als distribuïdors de SEO Marca Blanca de la formalització d’un contracte de confidencialitat entre les dues parts , amb la finalitat de protegir la seva marca.