SMS

Envia els teus missatges curts amb les nostres aplicacions!

Et presentem dues formes d’ús: des del nostre Tauler de Controlespecífico d’enviament de SMS o des del nostre programari, desenvolupat per a ordinadors amb Microsoft Windows.

Amb uns preus sense competència, les possibilitats d’ús són increïbles. Des llançar campanyes promocionals per SMS, la distribució a baix cost de jocs, politons i imatges per a mòbils… fins a la integració en projectes de programari oa la teva pàgina web.

Tu decideixes! Aquí van algunes idees:

Millora l’atenció als teus clients

Estar més a prop dels teus clients és molt fàcil: “ja està disponible el teu encàrrec”, “la teva comanda ha estat enviat”, “hem rebut correctament les teves dades”. En un minut pots tenir-los informats de totes les novetats. Augmenta la satisfacció dels teus clients per 8 cèntims.

Llança enviaments massius

Necessites enviar centenars o milers de missatges? Importa les teves llistes de contactes, crea llistes de distribució i envia un missatge a totes les persones que vulguis amb un sol clic.

Recorda que sempre pots Especifica, per ex., El nom del teu negoci per augmentar així l’efectivitat dels teus enviaments.

Incorpora SMS als teus projectes

A més, amb la nostra API d’enviament de SMS, pots integrar SMS en qualsevol dels teus projectes.

Des de la implementació en botigues de comerç electrònic a projectes d’aplicacions d’escriptori, amb independència del sistema operatiu i del llenguatge de programació que utilitzis per desenvolupar-lo.

Envia tons, politons, fotos…

Disposes de fotos, jocs, aplicacions, politons, música… i els vols distribuir per SMS? Amb la nostra aplicació per a Microsoft Windows pots difondre’ls amb un cost molt inferior als mètodes habituals. Un simple SMS per transmetre el contingut multimèdia que vulguis.

I, per descomptat, estalvia en els teus SMS

Utilitza el nostre entorn web per enviar els teus SMS amb totes les garanties. Històrics de missatges enviats, múltiples destinataris, remitents personalitzats, programació d’enviaments, gestió de contactes… a un preu molt competitiu.

Solucions Completes

Xifres i experiència d'empresa especialitzada en màrqueting i disseny web.