Vectorització de logotips

Vectorització de logotips o qualsevol altra classe d’imatge i lliurem els arxius finals en 24 hores o menys.

La vectorització de logotips consisteix a dibuixar mitjançant corbes Bezier, logotips ja existents (traçat). Els dibuixos obtinguts mitjançant la vectorització són sempre imatges de contorns molt ben definits, que poden ampliar-se o reduir-se a qualsevol mida mantenint la seva alta qualitat visual i que poden usar-se en PC i en Macintosh.

Les imatges vectoritzades o traçades s’utilitzen en tots els sistemes d’impressió, però són especialment útils en serigrafia, brodats, retolació, gravats i impressió de gran format, quan es necessiten contorns perfectes que no es deformin amb una gran ampliació o es requereixen traços que pugui reconèixer un plotter de tall o una fresadora.

La vectorització pot aplicar-se a logotips o altres imatges anteriorment dibuixades, fotografiades o impreses, pot tractar de mascotes, isotips o noms amb lletres antigues la tipografia ja no existeix o no pot trobar-se. Per elaborar una vectorització pot usar-se com a punt de partida un escaneig, una foto, un imprès, una fotocòpia.

Una imatge de mapa de bits (TIF, JPG, PSD, GIF, PNG), també coneguda com gràfic raster o rasterizado es compon de petits quadrats (píxels) distribuïts sobre una quadrícula rectangular.

La qualitat d’una imatge de mapa de bits ve donada per la combinació de la seva resolució i el seu número de bits de profunditat de color. A major nombre de píxels, major resolució i major nitidesa de la imatge.

Atès que els mapes de bits depenen de la seva resolució, en ampliar la seva mida un mapa de bits perd detalls i qualitat.

Una imatge vectorial està formada per objectes geomètrics independents (segments, polígons, arcs, etc.), definits pels seus propis atributs matemàtics de forma, posició, color, etc.

Per crear una imatge vectorial s’utilitzen corbes Bézier, les quals es defineixen mitjançant punts d’ancoratge o nodes i gestors per controlar la forma.

L’avantatge d’una imatge vectorial sobre una imatge de mapa de bits és que pot ampliar-se a qualsevol mida sense perdre qualitat, color o nitidesa.

Lliurem els nostres treballs en 2 formats

Vectorial AI v.5: Pot obrir-se i modificar-se amb qualsevol programa de disseny gràfic, tall o impressió digital i és el format específic per a impressió.

Format GIF (mapa de bits): Permet visualitzar la imatge a qualsevol ordinador i amb qualsevol sistema operatiu.

Permeti’ns vectoritzar els seus treballs i comprovi tots els avantatges que li oferim

 • Disposa d’un dissenyador especialista en vectorització (traçat).
 • Vectorizamos qualsevol imatge independentment de la seva complexitat.
 • Respectem tots els detalls de la imatge.
 • Correcta ortografia garantida al 100%.
 • Obté imatges vectorials d’alta qualitat a preus econòmics.
 • Paga només pel que obté, sense cap cost extra.
 • No necessitarà contractar personal extra quan tingui excés de treball.
 • Podrà complir amb qualsevol encàrrec encara que superi la seva capacitat.
 • Les seves màquines no deixaran de produir per l’absència temporal dels seus dissenyadors/es.
 • Lliuraments ràpides via email a qualsevol lloc del món.
 • Si els fitxers es perden o fan malbé, els tenim recolzats.